Apps for Earth.

Apps for Earth, un parteneriat între Apple și WWF pentru conservarea naturii.
Implicarea celor de la Apple în proiecte de ecologie sau energie regenerabilă este binecunoscută deja. De acestă dată, Apple și World Wildlife Fund au semnat un parteneriat prin care toate profiturile realizate până în 24 aprilie din vânzarea pe iTunes App Store a 27 de aplicații și jocuri vor fi virate ONG-ului specializat în salvarea naturii.
În cadrul campaniei “Apps for Earth“, câțiva dezvoltatori de jocuri au creat noi aplicații dedicate acestui eveniment.
Astfel, la “SimCity BuildIt“, jucătorii vor putea cumpăra nouă clădiri exclusive care au trei teme: păduri, oceane și viața sălbatică. Prețurile variază între 50 și 200 SimCash pentru fiecare construcție din fiecare temă.
Cei de la Seriously au dezvoltat 15 noi nivele la jocul său “Best Fiends” iar jucătorii pot acum să colecteze urși panda pe răul Yangtze din China. În cadrul acestei campanii, jucătorii pot cumpăra urși panda pentru a susține activitatea WWF.
Angry Birds 2” va adăuga un nivel special și opțiuni legate de conservarea oceanelor, în timp ce Jurassic World include și ea conținut dedicat temei.
Nu doar dezvoltatorii de jocuri s-au implicat. Și cei de la Lightricks, dezvoltatorii aplicației foto& & video “Enlight” s-au implicat, dezvoltând la rândul lor conținut nou dedicat campaniei. Astfel ei au adăugat noi preset-uri filtrelor “Analog”, “Duo” și “Adjust”, noi mostre și un nou tutorial cu tematică specifică campaniei.
“Prin creativitatea extraordinară și penetrarea deosebită, această campanie ajunge la sute de milioane de oameni. Pentru a reuși în muncă noastră, avem novoie de idei mari cu impact mare. Apps for Earth oferă acest lucru într-un mod fără precedent și suntem foarte entuziasmați de asta”, a declarat Carter Roberts, președinte și director executiv al WWF-US.
Câteva exemple de aplicații a căror cumpărare va susține activitatea WWF:
Angry Birds 2, Dragon City Mobile, WWF Together, Jurrasic World, Candy Crush Soda Saga, Kendall and Kylie, Cooking Dash 2016, Disney Infinity 3.0 Toy Box : Play Without Limits.
sursa: imagazin